درمقاله گذشته نکاتی در رابطه با تغذیه صحیح در ایام امتحانات ذکر کردیم در این مقاله درباره تغذیه صبح ایام امتحانات نکات بیشتر ذکر خواهد شد وامید است که با رعایت کردن تغذیه صحیح امتحانات خوب یداشته باشید.

نکات قابل توجه در صبح امتحان:

 

صبح روز امتحان برای افزایش کارایی مغز بهتر است غذاهای سرشار از فیبر یا پروتئین استفاده شود, نظیر تخم مرغ، برشتوک، نان و عسل.

دانشجویانی که اضطراب زیادی دارند و نمی‌توانند صبحانه مفصل بخورند، بهتر است صبح امتحان موز و کشمش میل نمایند.

مصرف سبزی‌هایی ازقبیل ریحان، نعناع، کاهو و سیب درختی در کاهش اضطراب  بسیارحائز اهمیت  است.

خوردن نان و پنیر و گردو یا نان و تخم مرغ یا عدسی در روز امتحان کمک می‌کند در طول امتحان آرام باشید،

همچنین خوردن عسل و نوشیدنی‌های حاوی عسل در کاهش اضطراب موثر است.

مصرف ماست شیرین و شیرباعث ایجاد آرامش می‌شود.

استفاده از آبنبات‌ها و آدامس‌های حاوی نعناع بدون قند بعد از صرف نهار به عنوان ماده  هوشیار نگدارنده و برای  جلوگیری از خواب آلودگی بخصوص در بعد از ظهر ها توصیه میشود.

2Nutrition in the course of exams

Nutrition in the course of exams2

 

توصیه های کلی کارشناسان برای روز و شبهای امتحانات:

 

برمبنای  این گزارش، گروه دیگری از کارشناسان بر این باورند که مصرف غذاهای نشاسته‌ای مانند ماکارونی، برنج و نان در شب امتحان به دلیل تاثیر در کیفیت خواب مفید است.

 

کمبود منیزیم نیز از دلایل کاهش یادگیری میباشد؛ بنابراین مصرف تنقلات حاوی منیزیم نظیر بادام، فندق، گردو، کشمش و نخودچی مفید است.

از خوردن شیرینی جات‌، چیپس، پفک، غذاهای چرب و نوشیدنی‌های گازدار در شب امتحان اجتناب  کنید زیرا نمی توانید خواب راحتی داشته باشید.

از خوردن قهوه و چای پررنگ خودداری کنید اما چای کم رنگ مفید است.

 

مصرف قهوه به منظور بیدار ماندن توصیه نمی‌شود.

در طول روز به حد کافی آب بنوشید. شب‌ها زودتر بخوابید و صبح زودتر از خواب بیدار شوید اما  به حد کافی استراحت کنید. به علاوه خواب کوتاه قبل از ظهر نیز مفید و نشاط‌آور است. در ایام امتحان بیشتر مواظب سلامتی خود باشید و از غذا خوردن بیرون از خانه خودداری نمایید.

 

به اشتراک بگذارید